середа, 10 серпня 2011 10:27

Півзахисник збірної Швеції хотів би жити в Харкові

Півзахисник збірної Швеції хотів би жити в Харкові

Півзахисник збірної Швеції Кім Келлстрем розповів, яким йому бачиться товариський матч проти збірної України, який відбудеться сьогодні в Харкові.

"Ми зустрічалися з України на турнірі на Кіпрі, це була дуже складна гра. Знаю, що збірна Україна - хороша команда, і завтра нам доведеться нелегко. Ми постараємося показати хорошу гру, а також розжитися позитивним результатом.

Що можу сказати про Харків? Я тут вперше, але одразу помітно, що Харків дуже відрізняється від міст в Швеції. Це дуже красиве місто. Стадіон, звичайно, теж подобається. Хотів би зіграти тут на Євро? Звичайно, але для цього нам треба буде пройти серйозну кваліфікацію. У разі успіху, був би не проти проживати в цьому місті", - заявив Келлстрем.

Матч Україна - Швеція відбудеться в сьогодні, 10 серпня, в Харкові, на стадіоні ОСК Металіст. Трансляція матчу збірних України і Швеції відбудеться на телеканалі Інтер. Початок о 21:00.

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник збірної Швеції хотів би жити в Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути