середа, 10 серпня 2011 10:43

Блохін підозрює Ракицького та Ярмоленка в симуляції

Блохін підозрює Ракицького та Ярмоленка в симуляції

Головний тренер національної збірної України Олег Блохін підозрює Ярослава Ракицького та Андрія Ярмоленка в симуляції травм. Про це заявив напередодні матчу з командою Швеції, говориться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

"Є у мене невелике передчуття. Я вже попередив хлопців: мені не подобається таке ставлення. Питаєш його: "Ти як?", А він мені: "Та ні, болить". Хоч би сказав: "Є проблеми, але я побуду два дня в таборі збірної", то ні. Я що - ворог здоров'ю футболістів, щоб ставити до складу тих, у кого є пошкодження? Я не можу огульно звинувачувати всіх. Але таке ось ставлення молодих хлопців простежується. Лікарі мені доповіли, що в Ярмоленка гематома м'яза, а у Ракицького - стара травма коліна, яка час від часу турбує больовими відчуттями. Я з таким коліном (відшарування хряща) грав років десять", - сказав Блохін, якого цитує dynamo.kiev.ua.

Тренер також припустив, що, можливо, через таке ставлення молодіжна збірна України провалила Євро-2011.

"Повторюся, я нікого не звинувачую. Дай Бог, щоб люди були щирими і в підсумку одужали. Але дивлячись на таке ставлення, я задумаюся - незамінних, як кажуть, немає. Головне - це бажання грати. Ми пробачимо помилки, але народ хоч побачить , що команда дійсно б'ється. А робити ласку... По-моєму, люди просто не розуміють, де вони знаходяться. Це точно", - підкреслив він.

Нагадаємо, матч Україна - Швеція відбудеться сьогодні в Харкові на стадіоні "Металіст". Початок гри о 21:00, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Блохін підозрює Ракицького та Ярмоленка в симуляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути