середа, 10 серпня 2011 11:18

"Це гарне випробування для нас перед відбірковим матчем Євро-2012" - наставник збірної Швеції

"Це гарне випробування для нас перед відбірковим матчем Євро-2012" - наставник збірної Швеції

Головний тренер збірної Швеції Ерік Хамрен заявив, що для нього дуже важливий результат сьогоднішнього матчу з командою України, незважаючи на те, що це товариська гра, і він розраховує тільки на перемогу. Про це йдеться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

"Для нас завжди важливий результат. Ми звикли перемагати, і налаштовані тільки на перемогу. Думаю, гра буде дуже важкою. Ми зустрічалися зі збірною України на Кіпрі, але тут нам буде ще складніше. Це гарне випробування для нашої команди перед відбірковим поєдинком Євро- 2012, в якому ми зустрінемося з командою Угорщини. У нас в складі багато молодих гравців, їм необхідно набиратися досвіду через такі зустрічі. Ми сподіваємося опинитися тут через рік. В усякому разі, у нас є відповідні амбіції", - сказав Хамрен, якого цитує СЭ в Украине.

Тренер також зазначив, що у його команди хороші шанси на успіх навіть за відсутності лідера збірної Златана Ібрагімовича.

"Це важливий для нашої команди гравець. Він отримав травму в матчі з Молдавією, а в грі з Фінляндією довів свою значимість для збірної. Сподіваюся, у вересні-жовтні Златан до нас приєднається. Але зараз все одно розраховуємо на перемогу", - сказав він .

Нагадаємо, матч Україна - Швеція відбудеться сьогодні в Харкові на стадіоні "Металіст". Початок гри о 21:00, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Це гарне випробування для нас перед відбірковим матчем Євро-2012" - наставник збірної Швеції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути