Ексклюзивы
четверг, 11 августа 2011 18:50
Олександр Сопко
Олександр Сопко
колишній футболіст донецького "Шахтаря"

Едмара слід залучити до групи атаки

Дії українських футболістів у матчі зі Швецією мене обнадіяли. Попередній матч проти Франції наші проводили з певним "валізним" настроєм. У Харкові 10 серпня такого не було. Сподобалася самовідданість підопічних Блохіна, їх уміння вести протиборства. Над це стосується ветеранів — Тимощука, Вороніна.

Воронін, можливо, відіграв не настільки яскраво як у клубі, московському "Динамо". Але слід врахувати часовий цейтнот — збірна готувалася до матчу у сплющеному режимі, півтори доби.

Помітно, що тренерський штаб шукає нові ходи. У другому таймі діяли з трьома форвардами — Девічем, Мілевським, Антоновим. Це один з варіантів розхитати оборону суперника, адже шведів за ігровою манерою можна назвати близнюком українців. Вони теж не настільки технічні, як іспанці та голландці, і ведуть гру у силовій манері.

Едмар цілком здатний допомогти збірній України. Він уродженець Ріо-де-Жанейро, а у кожного бразильського футболіста вроджене відчуття м'яча, високе технічне оснащення. Думаю, Едмар треба залучати до атакувальної групи виконавців разом з Гусєвим, Ярмоленком, Вороніним, Шевченком.

Не сподобалося те, що пропустили. І знову на останній хвилині. Змазали кінцівку непоганої гри.

Я не порекомендую тренерському штабу жодного нового футболіста. Усі на видноті у Блохіна.

Наступний суперник Уругвай. Це технічна команда, чемпіон Південної Америки. Матч відбудеться 2 вересня, до того часу наші футболісти повинні покращити свою форму, вітчизняний чемпіонат набиратиме обертів.

Проти Уругваю треба зіграти у силовій манері. Рівень агресії — тобто щільної опіки суперника - має зрости. І тоді можна буде розраховувати на успіх.

Сейчас вы читаете новость «Едмара слід залучити до групи атаки». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть