четвер, 02 квітня 2015 14:45

З'явився список українців із затонулого траулера, кількість жертв зростає

Знайдено тіла ще двох моряків, загиблих при затопленні в Охотському морі великого автономного морозильного траулера (БАТМ) "Далекий Схід". Таким чином кількість загиблих  зросла до 56, 4 із них - українці.

Таку інформацію повідомляє "Інтерфакс-Україна" із посиланням на представника ГУ МНС Росії по регіону.

"Загиблих рибалок знайшов екіпаж судна "Граніт", що бере участь у пошуково-рятувальної операції. Одне з тіл було прив'язане до плоту, який вертоліт МНС виявив в 105 км від місця НС, друге знаходилося у воді поряд", - сказав представник МНС.

Прес-служба МНС Росії оприлюднила імена загиблих моряків, серед яких громадяни України: матроси Горобець Юрій, Ступарик Максим, Панко Анатолій та машиніст Полніков Сергій.

 

За останніми даними, врятовано 63 моряка, доля 13 осіб залишається невідомою. Їх пошуки тривають, незважаючи на настання темряви.

Нагадаємо, БАТМ "Далекий Схід", приписаний до сахалінського порту Невельськ, затонув у ніч на четвер в Охотському морі за 300 км на південь від Магадана. Сигнал SOS судно не подавало. На борту БАТМ було 132 людини.

Зараз ви читаєте новину «З'явився список українців із затонулого траулера, кількість жертв зростає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути