понеділок, 18 червня 2018 17:42

Зловмисники викрадали знайомих заради їхньої нерухомості

Зловмисники викрадали знайомих заради їхньої нерухомості
У Київській області заарештували 39-річного чоловіка, який разом з двома спільниками в місті Фастів викрав двох людей, щоб заволодіти їхнім житлом. Фото - Кременчуг Тудей

У Київській області заарештували 39-річного чоловіка, який разом з двома спільниками в місті Фастів викрав двох людей, щоб заволодіти їхнім житлом.

"Чоловік за попередньою змовою з двома особами вирішив заволодіти грошима і майном свого знайомого. Вони прибули до місця проживання потерпілого до одного із сіл Фастівського району. Коли господар вийшов з дому, його примусово посадили в авто і вивезли до будинку підозрюваного у Фастові. Там, застосовуючи психологічне та фізичне насильство, чоловіка змусили написати кілька боргових розписок про те, що останній отримав за продаж свого будинку 45 тисяч доларів. Лише після цього його відпустили додому", - повідомляють у прокуратурі Київської області.

Наступного дня зловмисники скоїли ще один подібний злочин. Вони приїхали до власника одного з будинків у Фастові. Коли чоловік вийшов і сів до машини, підозрюваний кілька разів вистрілив у нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сусіди відібрали в жінки квартиру: всі речі викинули на вулицю

"Після цього зловмисники вивезли пораненого за місто. Пізніше підозрюваного затримали за кермом авто, в якому був непритомний потерпілий", - повідомляють у прокуратурі.

Затриманому висунули підозру за кількома статтями. Йому загрожує до 10 років в'язниці із конфіскацією майна. Зараз правоохоронці шукають двох спільників чоловіка.

У Житомирській області слідчі викрили шахрайську схему, за якою в місцевої жительки відібрали квартиру.

Зараз ви читаєте новину «Зловмисники викрадали знайомих заради їхньої нерухомості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути