четвер, 26 квітня 2018 18:10

Адвокат відібрав квартиру в клієнтки

Адвокат відібрав квартиру в клієнтки
Адвокат за допомогою шахрайської схеми відібрав квартиру в підзахисної. ФОТО:www.volyn24.com

У Житомирській області слідчі викрили шахрайську схему, за якою в місцевої жительки відібрали квартиру. Про це інформує обласна поліція.

"Потерпіла заборгувала знайомій значну суму коштів. Та звернулась до адвоката для оформлення цивільного позову до суду. Чоловік, скориставшись правовою необізнаністю жінок, розробив та втілив у життя шахрайську схему, - повідомили в поліції. - Потерпілій запропонував допомогу в отриманні банківського кредиту для погашення заборгованості. У позивачки витребував майже 11 тисяч гривень за підготовку позовної заяви. Яка в результаті не була подана на розгляд суду".

Довірившись адвокатові, потерпіла передала йому оригінали документів на власну квартиру. Нібито, для отримання кредиту у банку під заставу житла. Потім ще й підписала чисті аркуші паперу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахраї на збої в Telegram "заробили" $60 тисяч

"Таким чином, чоловік без відома власниці через підставних осіб оформив спочатку довіреність на право розпоряджатись квартирою, а потім уклав договір її продажу-купівлі. Оселя була продана третім особам навіть без участі фактичної господарки",- зазначили в поліції.

Ошукана жінка звернулась до поліції. Адвокатові оголосили підозру в шахрайстві. Йому загрожує до 12 років ув'язнення.

У Черкасах з'явилась нова схема шахрайства. Аферисти дізнаються номер телефону, до якого прив'язана банківська карта, і звертаються у відділення оператора мобільного зв'язку для отримання дубліката сім-картки.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат відібрав квартиру в клієнтки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути