Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2013 13:29

Закарпатські рятувальники знайшли мобільні телефони, що належали зниклому чеху

Закарпатські рятувальники знайшли мобільні телефони, що належали зниклому чеху
Ондрей міг стати жертвою злочину. Фото: zakarpattya.net.ua

На вихідних закарпатські рятувальники знайшли два мобільні телефони, що належали громадянину Чехії Ондрею Дубанському. Телефонні апарати – з українською та чеською СІМ-картами – лежали за 150 метрів від будинку, де мешкав хлопець, перед самим підйомом на гору Темнатик, у райцентрі Воловець.

"Через знайдені телефони у Свалявському райвідділі міліції розробляють оперативно-пошукові заходи, - розповіла керівник Центру пропаганди ГУ МНСУ в Закарпатській області Наталія Батир. – Також припинено пошук хлопця у горах. Адже рятувальники за останні десять днів обійшли всі гірські урочища і ділянки, деякі – навіть двічі. Наразі рятувальники та мама хлопця, яка приїхала з Чехії, продовжують обстеження дворогосподарств та городів Волівця і прилеглих сіл".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карпатах четвертий день шукають чеха

Нагадаємо, 10 січня мешканець чеського міста Брно 24-річний Ондрей Дубанський, який відпочивав у друзів у селищі Воловець на Закарпатті, вийшов з дому в напрямку гори Темнатик. Хлопець захоплювався сноубордингом і фотографією. Пояснив, що хоче зробити кілька знімків засніжених Карпат. Із собою взяв телефони, фотоапарат та трохи грошей. Додому увечері не повернувся. 12 січня товариші чеха звернулися до рятувальників за допомогою. З тих пір працівники МНС, лісівники, міліціонери та місцеве населення шукали хлопця. Тільки два дні тому, коли через відлигу зійшов сніг, рятувальники знайшли загублені телефони чеха.

У міліції наразі розглядають версію, що Ондрей міг стати жертвою злочину.

Щоб ознайомитися із ходом пошукових робіт, на Закарпаття прибув Генеральний консул Чеської Республіки у місті Львів Давід Павліта.

Зараз ви читаєте новину «Закарпатські рятувальники знайшли мобільні телефони, що належали зниклому чеху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути