неділя, 01 липня 2012 12:47

У горах Північної Осетії знайшли зниклих українських туристів

У горах Північної Осетії знайшли зниклих українських туристів
В горах Північної Осетії пропали шість українських туристів. Останній раз група виходила на зв'язок 26 червня. Фото: osinform.ru

В Цейській ущелині Північної Осетії знайдена група зниклих туристів з України. Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС Північної Осетії.

За інформацією МНС, туристи самостійно спустилися вниз після того, як перечекали негоду, а зв'язок з ними був перерваний через розрядку мобільних телефонів. Ніхто з туристів не постраждав.

Раніше повідомлялося, що в горах Північної Осетії зникли шість українських туристів. Востаннє група виходила на зв'язок 26 червня. Група туристів слідувала по маршруту Цейські турбази - вершина Уілпата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 60-річний російський альпініст загинув у Гімалаях

Нагадаємо, на початку березня на Ельбрусі зникли альпіністи, через кілька днів рятувальники знайшли тіло спортсменки Марії Хітрікової, раніше на південно-східному схилі Ельбрусу рятувальники виявили живого альпініста - Романа Куцого.

У вересні минулого року в Північній Осетії при сходженні на гору Казбек загинув керівник групи українських альпіністів Ігор Логвиненко. Трагедія сталася на висоті чотири тисячі двісті метрів.

У серпні в Північній Осетії під час проходження туристичною групою в складі 7 осіб маршруту на перевалі Цей-Караугом Республіки Північна Осетія - Аланія загинула туристка - громадянка України. У складі групи туристів були двоє українців.

 

Зараз ви читаєте новину «У горах Північної Осетії знайшли зниклих українських туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути