вівторок, 04 вересня 2012 14:40

Закарпатський митник насмерть збив велосипедиста

Закарпатський митник насмерть збив велосипедиста
Від отриманих травм житель села Малі Геєвці загинув на місці пригоди. Фото: liga.net

У суботу ввечері на автодорозі Київ-Чоп поблизу міста Чоп Закарпатської області сталося ДТП, в якому загинув 43-річний велосипедист. Як з'ясувалося згодом, аварія сталася за участі працівника митниці.

40-річний інспектор Чопської митниці Владислав близько 21-ї години повертався зі зміни додому на автомобілі "Мітцубісі Спейс Стар". За мостом через річку Латорицю поблизу автозаправної станції він наїхав на чоловіка, що рухався на велосипеді. Від отриманих травм житель села Малі Геєвці загинув на місці пригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автобус з українськими туристами перекинувся через вузькі румунські дороги

У понеділок прес-служба Чопської митниці розповсюдила повідомлення, що митник, причетний до ДТП, дотримувався усіх правил дорожнього руху.

Однак сьогодні на сайті Закарпатської обласної прокуратури з'явилася інформація, що Ужгородський міжрайонний прокурор Іван Цар ще 2 вересня порушив кримінальну справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участі працівника Чопської митниці – за частиною 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Кримінальним кодексом України вчинення злочину, передбаченого цією статтею, карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 5 років або без такого, повідомила прес-секретар обласної прокуратури Вікторія Попович.

Зараз ви читаєте новину «Закарпатський митник насмерть збив велосипедиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути