вівторок, 15 січня 2013 16:55

У Карпатах четвертий день шукають чеха

У Карпатах четвертий день шукають чеха
Фото: hutir.org

Закарпатські рятувальники разом з місцевим населенням, лісниками та міліцією четвертий день шукають заблукалого громадянина Чеської Республіки. 24-річний Ондрей Дубанський зник ще 10 січня. Однак його пошуки почалися лише через два дні.

"Повідомлення про зниклого чеха ми отримали з міліції, - розповіла Наталія Батир із Центру пропаганди управління МНС в Закарпатській області. – Того ж дня рятувальники вирушили на пошуки. За чотири дні близько 150 людей обійшли господарства сіл Гукливий та Яблунів, селища Воловець, обстежили територію підніжжя гори Темнатик загальною площею близько 310 гектарів та територію хребтів гір Темнатик, Плай, Великий Верх загальною площею близько 250 гектарів. Жодних слідів зниклого чоловіка немає".

Як з'ясувалося, Ондрей Дубанський приїхав у селище Воловець Закарпатської області до друзів, з якими разом працював у місті Брно в Чехії. 10 січня Ондрей повідомив, що йде до гори Темнатик. З тих пір не повертався. Чоловік, у якого відпочивав громадянин Чехії, сподівався, що Ондрей повернеться, тому повідомив про зникнення лише через два дні.

Оскільки Ондрей мав при собі документи, що посвідчують його особу, працівники МНС дали запит до Державної прикордонної служби, аби з'ясувати, чи чоловік, бува, не поїхав додому. Однак, прикордонники повідомили, що Дубанський кордон не перетинав.

Наразі пошуки продовжуються.

Зараз ви читаєте новину «У Карпатах четвертий день шукають чеха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути