середа, 20 вересня 2017 18:55

Затримали "авторитетів" кримінального світу

Затримали "авторитетів" кримінального світу
Фото: zakarpattya.net.ua

Правоохоронці затримали групу осіб, які прийшли на кримінальне зібрання в кафе в Кропивницькому, Кіровоградська область.

У них вилучили багато зброї, повідомляє місцева поліція.

Серед затриманих були "авторитети" в кримінальному світі.

"За оперативною інформацією, 27 чоловіків прибули до Кропивницького, аби "обговорити" питання перерозподіл сфер "впливу", - кажуть правоохоронці.

Частина з учасників з Кіровоградської, Миколаївської та Дніпропетровської областей раніше відбували покарання за злочини проти життя і здоров'я людини, а також майна. У кількох чоловіків поліцейські вилучили чотири пістолети, два револьвери, два автомати та гранату Ф-1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Складу злочину в справі Олеся Довгого немає - експерт

Навесні міграційна служба вирішила примусово повернути "Гелу Тбіліського" до РФ. Але нещодавно поліцейські дізналися, що він знову у Києві. В Україні він створив декілька злочинних груп, які обкрадали машини та викрадали їх у Києві та області, Миколаєві та Херсоні. Він активну залучав молодь до своєї своєї діяльності та "кришував" їх.

Відкрито кримінальні провадження. Арсенал зброї направлено на проведення експертиз.

З олімпійським чемпіоном із фехтування, нині тренером 57-річним ­Георгієм Погосовим зустрічаємося в одному з ресторанів Києва. Він приїхав у відпустку із США. Одягнений у світло-сіру сорочку й темні джинси. Замовляє борщ, м'ясні закуски і сік-фреш.

В Одесі затримали зловмисників, які здійснювали розбійні напади на іноземців під виглядом проведення слідчих дій "співробітниками спецслужби".

Зараз ви читаєте новину «Затримали "авторитетів" кримінального світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути