понеділок, 11 вересня 2017 18:10

"Липові" СБУшники грабували іноземців

"Липові" СБУшники грабували іноземців
В Одесі троє злочинців "віджимали" у іноземних бізнесменів автомобілі під виглядом працівників СБУ. Фото - прес-центр СБУ

В Одесі затримали зловмисників, які здійснювали розбійні напади на іноземців під виглядом проведення слідчих дій "співробітниками спецслужби".

Правоохоронці встановили, що організатор угруповання, який перебуває у розшуку, прийшов до бізнесмена з однієї з країн Південної Азії начебто для проведення СБУ обшуку та заволодів його автомобілем. Про це інформує прес-центр СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банда поліцейських "віджимала" квартири у столиці

"Співробітники спецслужби задокументували три факти "віджиму" зловмисниками майна та грошей в іноземців", – йдеться в повідомленні.

Оперативники СБУ спільно з поліцією затримали організатора і двох спільників в Одесі та виявили у них викрадене авто.

Під час обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили підроблену ухвалу суду, яку учасники угруповання показували під час розбійних нападів.Затриманим оголошено про підозру в скоєнні злочинів. Організатору суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Тривають слідчо-оперативні дії.

Банду із 6 раніше судимих чоловіків затримав спецназ внутрішньої безпеки Національної поліції України. Злочинці під виглядом співробітників спецвідділу поліції катували та грабували людей.

Зараз ви читаєте новину «"Липові" СБУшники грабували іноземців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути