четвер, 24 листопада 2022 18:49

Спецтема: Війна Росії проти України

З неба, мінометів та артилерії. Ворог вдарив по 35 населених пунктах України

З неба, мінометів та артилерії. Ворог вдарив по 35 населених пунктах України
Генштаб ЗСУ повідомив новини з фронту. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення України обстрілами.

Також у прикордонних районах Брянської та Курської областей противник продовжує виконувати завдання з прикриття кордону, проведення демонстраційних і провокаційних дій. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні 24 листопада.

Ворог обстріляв з артилерії на Сіверському напрямку райони населених пунктів Гай, Хрінівка і Ясна Поляна Чернігівської області та Басівка і Середина-Буда на Сумщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти посилили пошуки партизанів – подробиці від Генштабу

"На Слобожанському напрямку, з прикордонних районів Бєлгородської області, противник обстріляв з мінометів, ствольної та реактивної артилерії райони восьми населених пунктів Харківської області. На Куп'янському та Лиманському напрямках окупанти обстріляли, зокрема, райони населених пунктів Берестове, Андріївка, Курилівка, Куп'янськ і Кислівка Харківської області; Площанка і Макіївка на Луганщині та Ямполівка і Торецьк Донецької області", – йдеться в повідомленні.

На Бахмутському та Авдіївському напрямках загарбники зосереджують основні зусилля на наступальних дій.

"Зафіксовано ворожі обстріли по обʼєктах в районах 10 населених пунктів. Також ворог завдав авіаударів поблизу Спірного, Невельського і Кам'янки. На Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти обороняють захоплені раніше рубежі", – додали в Генштабі.

Британська розвідка 24 листопада опублікувала останню карту бойових дій в Україні. На ній видно, де тривають найзапекліші бої.

Протягом минулої доби Силам оборона вдалося відбити атаки окупантів біля Авдіївки, Бахмута, Красногорівки, Мар'їнки, Озарянівки, Опитного та Яковлівки на Донеччині, повідомляв Генштаб у ранковому зведенні.

Зараз ви читаєте новину «З неба, мінометів та артилерії. Ворог вдарив по 35 населених пунктах України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути