четвер, 24 листопада 2022 18:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти посилили пошуки партизанів – подробиці від Генштабу

Окупанти посилили пошуки партизанів – подробиці від Генштабу
Російські загарбники посилили контрдиверсійні та поліцейські заходи на тимчасово захоплених територіях Херсонщини. Фото: facebook.com/berdyanskcc

Російські загарбники посилили контрдиверсійні та поліцейські заходи на тимчасово захоплених територіях Скадовського району Херсонської області.

Причиною цього стало ефективне вогневе ураження об'єктів російських військ. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні 24 листопада.

"Зокрема, в населених пунктах Новомиколаївка та Красне впродовж 22 листопада окупанти перевіряли будинки, телефони та документи місцевих жителів", – зазначили в пресслужбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ наступають у важких умовах. Але успіхи є – гарні новини з Луганщини

Авіація Сил оборони України протягом доби завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника і два удари по позиціях ворожих зенітних ракетних комплексів.

"За поточну добу російські окупанти завдали два авіаційних удари, здійснили 16 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільних обʼєктах", – додали в Генштабі.

Російська Федерація за останні два тижні, ймовірно, передислокувала основні підрозділи повітряно-десантних військ на Донецький і Луганський фронти.

З вересня по жовтень більшість "сильно ослаблених" підрозділів ПДВ обороняла захоплену територію на захід від річки Дніпро в Херсонській області. Про це повідомило міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані своєї розвідки 24 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти посилили пошуки партизанів – подробиці від Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути