пʼятниця, 08 вересня 2017 18:19

Вівчарка священика Московського патріархата напала на 3-річну дитину

Вівчарка священика Московського патріархата напала на 3-річну дитину
На 3-річну дитину напав собака. Фото: sonmir.ru

На 3-річну дитину напав собака. Її забрали до Ковельської районної лікарні з великою кількістю укусів. Це відбулося в селищі Голоби Ковельського району Волинської області.

Про це розповіли місцеві, пише tsn.ua.

Зі слів людей, агресивну кавказьку вівчарку тримають просто на території Георгіївської церкви. 3 вересня собака виліз зі свого вольєру та напав на 2 дітей.

"Там вольєр із собацюрою великим. Той собака підкопався, двері прогріб і двох діток дуже покусав. Кажуть, що в реанімації лежали в Луцьку, а тепер в Ковелі. Одній чотири роки, другій шість. Ніхто нічого не каже, бо то московський піп, аби був український, вже був би розголос", - розповіла місцева жителька.

За її словами, цю ситуацію замовчують, бо сільський голова заступається за Ніфонта. Священик та його прихильники нібито тримають у страху весь населений пункт.

"Піп відкупився кругом: з батьками, з лікарями. Місцева влада все замовчує. Зробили в селищі з нього ідола. Він прийшов сюди на готову церкву. Таке враження, що руський піп тут "смотрящий". Його послухати, то він тут святий. Але чому цей собака опинився на території церкви? У нас сильно пресують тих, хто проти руського попа йде. В нас навіть в школі вчителі змушують дітей ходити до нього в недільну школу. І ніхто відкрито поганого не скаже. Всі бояться", - сказала інша жінка.

Вона додає, що з появою священика Ніфонта у селищі розпалилася справжня ворожнеча.

"Дійсно, 2 вересня був такий випадок, але дитинку одну покусала собака. 2014 року народження. До поліції надійшло звернення лікаря, куди поступила дитина, але мати ні до кого ніяких претензій не мала", - повідомили в місцевій поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У священика московської церкви вкрали iPhone 6 і годинник Patek Philippe

Інформацію про те, що напад собаки стався на території церкви, правоохоронці також підтверджують.

Зі священиком Ніфонтом поговорити не вдалося.

Намісник Києво-Печерської лаври владика Павло відвідав Український тиждень моди. За його словами, він вперше прийшов на модний показ. Хотів подивитися показ знайомої дизайнерки Олени Голець.

Зараз ви читаєте новину «Вівчарка священика Московського патріархата напала на 3-річну дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути