середа, 31 серпня 2011 14:36

Вінничанин після вбивства дружини два дні відпочивав з дівчатами в сауні

Вінничанин після вбивства дружини два дні відпочивав з дівчатами в сауні

29 серпня у Вінниці правоохоронці затримали 30-річного чоловіка. Той, після вбивства своєї дружини дві доби відпочивав у сауні з дівчатами.

Минулої суботи 47-річна жінка із своїм молодшим на 13 років чоловіком святкували день народження своїх знайомих. Після повернення додому. Близько 2 ночі, почали сваритися, через те, що дружина приревнувала свого благовірного до подруги.

"На гучні образи чоловік відповів тим, що вдарив дружину кулаком в обличчя. Після цього вийшов з квартири і пішов в найближчий магазин за пивом. Через деякий час він повернувся і побачив як дружина викидає через вікно його речі. Чоловік забіг в квартиру схопив молоток і тричі вдарив жінку по голові. Від отриманих травм вона одразу померла. Тіло покійної дружини підозрюваний прикрив ковдрою і залишив помешкання. Наостанок забрав з квартири золоті прикраси та близько 1000 гривень", - повідомив Руслан Каричинський з Центру громадських зв'язків міліції Вінниччини.

Чоловіка виявили та затримали через дві доби.

"Як з'ясувалося, увесь цей час він перебував в одній з приватних саун разом зі знайомими дівчатами", - розповів Каричинський.

Затриманий перебуває у Замостянському райвідділку міліції. За фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу за ч.1ст.115 Кримінального кодексу . Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

"Загибла із своїм майбутнім чоловіком познайомилися у січні цього року. На вечірці друзів. Через місяць стали офіційно чоловіком та дружиною. Разом неповних сім місяців. Підозрюваний закінчив педагогічний інститут і за фахом був викладачем фізкультури. Працював вантажником на Центральному ринку", - додав начальник Замостянського райвідділу міліції міста Вінниці Сергій Сокирян.

Зараз ви читаєте новину «Вінничанин після вбивства дружини два дні відпочивав з дівчатами в сауні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути