вівторок, 02 липня 2019 17:23

Вибух на дитячому майданчику: Зеленський контролюватиме розслідування

Вибух на дитячому майданчику: Зеленський контролюватиме розслідування
Під час вибуху на Дніпропетровщині постраждало 6 дітей. Фото: zen.yandex.ru

Президент України Володимир Зеленський узяв розслідування вибуху на дитячому майданчику у селі Пашена Балка на Дніпропетровщині під особистий контроль. А всі постраждалі отримують необхідну допомогу.

"Нині постраждалим від вибуху надають усю необхідну медичну допомогу. Президент знає про ситуацію та взяв під контроль розслідування трагедії. Він вважає неприпустимим, коли на смітнику діти знаходять снаряд і граються ним на дитячому майданчику. Глава держави підкреслив, що потрібно з'ясувати всі обставини трагедії та притягнуті до відповідальності винних осіб", - повідомив т.в.о. голови Дніпропетровської ОДА Дмитро Батура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух на дитячому майданчику: троє із потерпілих - діти АТОвців

Усього постраждало 6 осіб. Найменшому 5 років, найстаршому - 16. Двоє перебувають у реанімації в тяжкому стані. У них - мінно-вибухові травми, проникаючі поранення. Дітей вже прооперували. Ще четверо у стані різної тяжкості - у травматології. У них переломи та осколкові травми. Двох із них також прооперували.

Увечері 1 липня на дитячому майданчику в селі Пашена Балка поблизу Дніпра пролунав потужний вибух. Від нього постраждали діти. Відкрито кримінальне провадження за двома статтями: недбале зберігання боєприпасів і незаконне володіння зброєю. За словами місцевих, снаряд діти могли знайти неподалік на території колишньої військової частини.

Зараз ви читаєте новину «Вибух на дитячому майданчику: Зеленський контролюватиме розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути