Ексклюзиви
пʼятниця, 16 березня 2007 13:34

Вбита в Іспанії жінка може виявитися українкою

Жінка, що була виявлена мертвою в середу недалеко від Мадрида, ймовірно, є громадянкою України, пише мадридська газета "Мундо".

Як повідомляли раніше іспанські ЗМІ, тіло молодої жінки із слідами насильницької смерті виявили дорожні робочі неподалік від автостради номер шість за 49 кілометрів на північ від Мадрида в муніципальному окрузі Гуадарама.

Офіційний представник Цивільної гвардії (жандармерії) не підтвердив, але і не спростував припущення газети, посилаючись на таємницю слідства. Він відзначив лише, що йдеться "про 26-річну уродженку однієї з країн Східної Європи".

Свої припущення видання будує на тому, що 25 лютого в селищі Вільянуева-де-ла-Каньяда, за 25 кілометрів від місця, де знайшли тіло жінки, було оголошено про зникнення української іммігрантки.

Днями в Львові вибухнув скандал з тілом українця, що працював і загинув у Іспанії. Після повторного розтину на батьківщині українські лікарі виявили, що в трупа вирізані серце і нирки. На місці цих органів були згустки крові. Лікарі запевняють, що органи видаляли ще у живої людини.

У той же час в довідці про смерть громадянина України, яку видали в Іспанії, мовилося, що українець помер від серцевого нападу. В іншому документі, завізованому іспанськими лікарями говорилося, що смерть чоловіка настала через падіння з риштовання. До того ж на довідках стояли різні дати смерті.


За матеріалами: РИА Новости, ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Вбита в Іспанії жінка може виявитися українкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути