субота, 23 червня 2018 13:36

В Карпатах евакуюють дитячий наметовий табір

В Карпатах евакуюють дитячий наметовий табір
На місце пригоди вирушили рятувальники з теплими ковдрами і гарячим чаєм. Фото:ichef.bbci.co.uk

Вночі 23 червня в Карпатах випав сніг. На деревах і траві лежить шар у кілька сантиметрів.

З гори Близниця, що на Закарпатті, рятувальники евакуюють дитячий наметовий табір – усе через сильний снігопад, - пише "112 Україна".

"Коло Драгобрата перебувають 25 дітей та двоє дорослих з Одеської, Харківської областей та Києва. Розбили собі наметове містечко. Хто організовував, поки не знаємо. Вони ніде не реєструвалися. Вони всі живі здорові, але тяжко їх знайти, тому що великий туман", - розповів голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На висоті 1,5 тис. метрів розцвіла квітка кохання

На місце пригоди вирушили рятувальники з теплими ковдрами і гарячим чаєм. Уже найближчим часом дітей доправлять до низинних населених пунктів району.

Станом на 8:00 суботи температура повітря на високогір'ї не перевищувала +1С.У місцевому ДСНС тим часом підтвердили цю інформацію.

"23 червня о 05:55 надійшло повідомлення про те, що через пониження температури повітря та випадання мокрого снігу на високогір'ї група туристів з 35 осіб (з них 27 дітей) потребує супроводу з г. Близниця, Рахівського району. Для надання допомоги залучено рятувальників у складі 5 чол. особового складу та 1 од. техніки", - зазначили рятувальники.

Гору Піп Іван у Карпатах засипало снігом. Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост повідомляє, що температура повітря - 0°С.

Зараз ви читаєте новину «В Карпатах евакуюють дитячий наметовий табір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути