понеділок, 21 грудня 2020 17:33

Українське порно знімали у Миколаєві. Заробляли більше $100 за пів години
5

У Миколаєві поліцейські викрили порностудію, яка працювала онлайн.

Організував незаконний бізнес 30-річний чоловік. Разом з ним працювали 2 адміністратори та 15 моделей, повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві викрили онлайн-порностудію

У Миколаєві поліцейські викрили порностудію, яка працювала онлайн
Фото: npu.gov.ua
Дівчат підшукували серед таких, які через життєві обставини були готові виконувати їхні вказівки
Організував незаконний бізнес 30-річний чоловік
Дівчат підшукували серед таких, які через життєві обставини були готові виконувати їхні вказівки
Разом з ним працювали два адміністратори та 15 моделей

"Зловмисники спеціально винайняли офісні приміщення, які обладнали відповідним інтер'єром, комп'ютерною технікою, вебкамерами та інтернетом. Дівчат підшукували серед таких, які через життєві обставини були готові виконувати їхні вказівки. У режимі реального часу так звані моделі демонстрували клієнтам сцени відвертого, зокрема порнографічного характеру за які могли отримати тільки за пів години більше 100 доларів, а загалом їхній робочий день міг становити понад 16 годин. Також у студії діяли суворі вимоги, за порушення яких передбачались штрафні санкції. Наприклад, дівчатам заборонялось розмовляти та листуватись із клієнтами українською або російською мовами, а також під час онлайн-трансляції вони повинні були вмикати лише іноземну музику, та інші правила", - сказано в повідомленні.

Коли поліцейські прибули у студію, там працювали четверо дівчат віком від 25 до 39 років. За словами начальника ГУНП в Миколаївській області полковника поліції Сергія Шайхета, в онлайн-порностудії та за місцями проживання фігурантів поліцейські провели близько 20 обшуків.

"Під час обшуків співробітники поліції вилучили комп'ютерну техніку, мобільні телефони, "чорнові" записи, а також грошові кошти, зокрема підготовлені для виплат дівчатам, у сумі близько 100 тисяч гривень, 3 тисячі доларів та 1 тисяча євро, отримані внаслідок злочинної діяльності", - повідомив Сергій Шайхет.

Адміністраторку, яка була присутня на місці злочину, затримали. 7 учасникам, зокрема організатору, адміністраторам та виконавцям, оголосили про підозру. Їм загрожує до 7 років позбавлення волі.

Жителька Маріуполя створила приватний порноканал в одному з месенджерів. Жінка, використовуючи інтернет-ресурси, знайомилася з чоловіками та пропонувала оформити підписку на закритий канал, де розміщувала особисті фото та відео порнографічного вмісту. Щомісячна плата користувача ресурсу становила 350 грн. Ще за $50 жінка пропонувала послугу відеочату.

Зараз ви читаєте новину «Українське порно знімали у Миколаєві. Заробляли більше $100 за пів години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути