понеділок, 28 вересня 2020 16:02

Жінка організувала приватний порноканал і за доступ брала гроші

Жінка організувала приватний порноканал і за доступ брала гроші
Жінці загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі

Жителька Маріуполя створила приватний порноканал в одному з месенджерів інтернет. Щоб отримати до нього доступ - потрібно було заплатити. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік продавав інтимні фото та відео своєї дружини

"Правоохоронці встановили, що жінка, використовуючи інтернет ресурси, знайомилася з чоловіками та пропонувала оформити підписку на закритий канал, де розміщувала особисті фото та відео порнографічного вмісту. Щомісячна плата користувача ресурсу ставила 350 гривень. Ще за 50 доларів жінка пропонувала послугу відео-чату", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що жінка продавала контент інтернет-користувачам з Європи і РФ та причетна ще до 57 таких випадків. Вони провели обшук у її помешканні і вилучили комп'ютерну техніку й телефон з відеофайлами порноканалу, флешкарти та банківські картки, які безпосередньо використовувалися в ході діяльності приватного каналу. Вилучене забрали на експертизу.

У поліції відкрили кримінальне провадження за виготовлення і розповсюдження порнографії. Жінці загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

У Києві під суд піде 50-річний чоловік, який розбещував двох 13-річних дівчат й виготовляв фото- та відеоматеріали порнографічного характеру за участі однієї з них.

Зараз ви читаєте новину «Жінка організувала приватний порноканал і за доступ брала гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути