пʼятниця, 25 вересня 2020 12:42

Чоловік продавав інтимні фото та відео своєї дружини

Чоловік продавав інтимні фото та відео своєї дружини
На планшеті чоловіка поліцейські виявили понад два десятки фото і і чотири відео, які містять елементи порнографії. Фото: ternograd.te.ua

У Тернопільській області, в Кременецькому районі, чоловік торгував інтимними фотографіями та відеозаписами своєї дружини. Про це повідомляє "Номер1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік знімав порно з власними дітьми

Чоловік так пишався красою своєї дружини, що вирішив на цьому заробити. Він створив сторінку у Facebook і викладав у мережу фото та відео за участі дружини. "Бізнес" діяв із кінця лютого до початку червня цього року. За цей час чоловік оприлюднив кілька десятків матеріалів порнографічного характеру.

Під час затримання чоловіка на його планшеті поліцейські виявили понад два десятки фото і і чотири відео, які містять елементи порнографічного характеру.

У суді чоловік визнав свою провину. Дружина пробачила його і попросила суворо не карати. Суд призначив чоловіку 1 тис. 700 грн штрафу та зобов'язав сплатити ще й 1 тис. 961 грн за проведення судової, комп`ютерно-технічної та мистецтвознавчої експертизи. Також у нього конфіскували планшет у дохід держави.

У Дніпрі затримали 59-річного педагога, який виготовляв та продавав дитячу порнографію. До створення відео з полуничкою залучав своїх вихованців.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік продавав інтимні фото та відео своєї дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути