субота, 17 березня 2018 15:58

Убивство багатодітної матері: нові подробиці із зали суду

Убивство багатодітної матері: нові подробиці із зали суду
Засідання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваним і виконавцям у замовленні вбивства 42-річної Лілії Гордєєвої із Фастова на Київщині відбуватиметься у закритому режимі. Фото - Таміла МИХЕЄВА

Засідання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваним і виконавцям у замовленні вбивства 42-річної Лілії Гордєєвої із Фастова на Київщині відбуватиметься у закритому режимі. Таке рішення винесла суддя міськрайонного суду за клопотанням прокурора та трьох адвокатів підозрюваних, передає кореспондент Gazeta.ua із зали суду.

"Розслідування справи тривало 3 дні. Ми маємо результати 2 негласних слідчих дій, які б хотіли оприлюднити під час засідання. У зв'язку з цим просимо зробити засідання закритим", - таке клопотання подав прокурор Фастівської районної прокуратури.

У судовій залі дозволили залишитися лише синові убитої, як потерпілому - 20-річному Микиті. Люди, які прийшли підтримати родину потерпілої, обурилися, кричали "Ганьба". Залишилися чекати рішення під дверима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Про смерть мами дізнався із соцмереж" - син розповів про звіряче вбивство матері

Відомо, що підозрювані у замовленні вбивства — 55-річна жінка та її 22-річний син, його посібником був одноліток. Виконавець — 43-річний чоловік.

"Прокуратура Київської області направила в суд клопотання щодо обрання запобіжних заходів підозрюваним у вигляді тримання під вартою", - додали у прокуратурі.

Досудове розслідування триває. Підозрюваним загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

17 березня у Фастівському районному суді обирають запобіжний захід замовникам та виконавцям убивства багатодітної матері Лілії Гордєєвої. Ввечері у вівторок, 13 березня, на неї напали поблизу дитячого садка, коли йшла забирати 3-річного сина. Жінці нанесли 24 удари ножем. Убивство замовили колишні бізнес-партнери.

Зараз ви читаєте новину «Убивство багатодітної матері: нові подробиці із зали суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути