вівторок, 12 грудня 2017 14:16

Убивство депутата Самарського: у поліції повідомили про розслідування

Убивство депутата Самарського: у поліції повідомили про розслідування
Про зникнення Сергія Самарського із Сіверськодонецька на Луганщині в поліцію заявила його дружина. Чоловіка знайшли мертвим біля будинку, де він жив. Фото - 20 хвилин

Поліція Луганської області відпрацьовує 11 версій вбивства депутата міської ради Сіверськодонецьку від Блоку Петра Порошенка Сергія Самарського.

1 з версій повністю відпрацьована, але вона не знайшла свого підтвердження. Злочин не пов'язаний із політикою. Про це повідомив заступник начальника поліції області Віктор Радак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство депутата у Сіверськодонецьку: що відомо про політика

"Проводиться колосальна праця, задіяна дуже велика кількість співробітників. Думаю, це навіть відчули жителі міста Сіверськодонецька, тому як іноді відпрацьовуються вулиці й райони міста. Є напрацювання по цій справі, є надія на те що все-таки ми розкриємо цей злочин. Думаю, він не буде пов'язаний із політикою", - сказав Радак.

3 листопада у Сіверськодонецьку на Луганщині вбили депутата міської ради від Блоку Петра Порошенка та радника міського голови 55-річного Сергія Самарського. Йому проломили голову цеглиною, за попередньою версією слідства. Депутат перестав відповідати на дзвінки о шостій вечора. Дружина звернулася до поліції. Його тіло знайшли близько 00:30 біля власного будинку.

Зараз ви читаєте новину «Убивство депутата Самарського: у поліції повідомили про розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути