вівторок, 05 лютого 2013 01:14

У Запорізькому СІЗО помер ймовірний вбивця "Колі-Рєбьонка"

У Запорізькому СІЗО помер ймовірний вбивця "Колі-Рєбьонка"
Фото: obozrevatel.com

У Запорізькому СІЗО помер Олександр Середін - підозрюваний в організації вбивства місцевого кримінального авторитету Миколи Бінька ("Колі-Рєбьонка").

Інформацію про смерть Середіна, який вважався лідером "банди Лисих" - одного з найбільш жорстоких кримінальних угруповань на території Запорізької області, підтвердили у прес-службі управління ДПтСУ в Запорізькій області, пише УНІАН.

"Справді, в ніч на неділю – 3 лютого в Запорізькому СІЗО помер Середін. За попередніми даними, причиною смерті стало загострення серцево-судинних захворювань", - повідомили у прес-службі відомства. Обставини і причини смерті встановить судмедекспертиза, яка вже проводиться.

Слід зазначити, 5 березня 2012 р. на Набережній магістралі Запоріжжя невідомі, увірвавшись на територію ресторану "Рибальський Стан", поранили його співвласника Миколу Бінька, більш відомого в кримінальних колах як "Коля-Рєбьонок", з вогнепальної зброї, після чого по-звірячому побили бітами. У вкрай тяжкому стані Бінька було доставлено до реанімаційного відділення 5-ї міськлікарні Запоріжжя, де за добу він помер.

У квітні 2012 року за підозрою в організації цього злочину співробітниками УБОЗ у Криму був затриманий екс-співробітник міліції Середін, більш відомий як лідер "банди Лисих", учасники якої неодноразово притягувалися до відповідальності за скоєння вбивств та інших тяжких злочинів (зокрема, за вбивство керівника КП "Водоканал" м. Запоріжжя в 2007 р.).

Зараз ви читаєте новину «У Запорізькому СІЗО помер ймовірний вбивця "Колі-Рєбьонка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути