вівторок, 21 червня 2011 18:35

У Вінниці спалили тир, щоб на його місці запрацювало кафе?

55-річний тир в Центральному парку ім. Горького у Вінниці вщент вигорів під ранок 20 червня. Орендар підозрює, його спеціально підпалили, аби на місці старого приміщення запрацювало кафе.

"Ми орендували тир протягом двадцяти років, все було нормально. Прибутків особливо не мали, скільки ж там заробиш по 50 копійок за постріл? Але видати зарплату я міг. А місяць тому нас поставили перед фактом – або погоджуємось на нові, невигідні мені умови, або залишаємо тир", - розповідає орендар, не називається.

Чоловік повідомляє, керівництво парку планувало перевести роботу тиру на квиткову систему.

"Тобто, нас хотіли змусити повністю працювати на парк. 65% прибутку ми мали віддавати адміністрації, 35% залишати собі. Само собою, такий варіант нас влаштувати не міг. І ось о п'ятій ранку мені дзвонять і кажуть, що тир згорів. Не знаю, може тепер кафе якесь з'явиться, місце-то хороше", - зауважує орендар.

"Не виключено, що якийсь перехожий просто недопалок кинув. Дерев'яні стіни старі, сухі. Це міг бути просто нещасний випадок або коротке замикання. Триває розслідування", - повідомив начальник відділу пропаганди УМНС у Вінницькій області Олександра Кутовий.

У міській дирекції парків поспілкуватися не вдалося. Директор із заступниками у відрядженні. Проте відомо, біля літнього театру готують майданчик під новий тир з сучасними технологіями.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці спалили тир, щоб на його місці запрацювало кафе?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути