вівторок, 21 червня 2011 13:07

12 пасажирів ледь не згоріли разом із автобусом на Рівненщині
16

Фото: Фото: Прес-служба МНС

Учора о 10 годині ранку поблизу села Костянтинівка Сарненського району на Рівненщині під час руху загорівся рейсовий автобус сполучення "Степань – Сарни". За ліченні хвилини від "ПАЗика" залишився тільки каркас. Ніхто з пасажирів не постраждав.

"Автобус їхав із селища Степань у райцентр Сарни. Під час руху миттєво із відсіку двигуна вирвалося полум'я. Водій одразу відчинив двері й всі 12 пасажирів встигли вийти. На місце пригоди оперативно прибули пожежно-рятувальні підрозділи. Проте, автобус горів наче смолоскип й за лічені хвилини від нього залишився лише каркас", - розповів Микола Прокопчук, начальник центру пропаганди обласного управління МНС.

Автобус 2002 року виробництва. Його власник із селища Степань.

"Попередньо вважаємо, що причиною пожежі стало коротке замикання електромережі у відсіку двигуна. Транспортний засіб ремонту не підлягає", - додав Микола Прокопчук.

Це вже другий такий випадок на Рівненщині. У квітні в центрі Рівного згорів автобус "ПАЗ". Тоді теж обійшлося без жертв.

Зараз ви читаєте новину «12 пасажирів ледь не згоріли разом із автобусом на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути