вівторок, 15 лютого 2011 09:59

У Сімферополі джип збив даішника (ФОТО)

 

14 лютого, автомобіль Mitsubishi Pajero збив співробітника Державтоінспекції під час мітингу біля пам'ятника воїнам-афганцям у Сімферополі, в наслідок чого потерпілого довелося госпіталізувати.

Проїзд у районі пам'ятника був тимчасово обмежений для забезпечення безпеки учасників акції, присвяченої Дню виведення радянських військ з Афганістану.

За даними ДАІ, водій позашляховика відмовився виконати прохання інспектора, який запропонував йому проїхати по іншій вулиці. "Чоловік почав рух і штовхнув бампером інспектора, який стояв на проїжджій частині, від чого співробітник ДАІ впав, а його нога опинилася під колесом автомобіля", - сказано в повідомленні прес-служби управління кримського ДАІ.

У той же час, водій джипа стверджує, що інспектор сам вдарився об його машину і впав. Співробітника ДАІ з мітингу забрала машина "швидкої допомоги", у нього виявлено забій і розтягнення зв'язок стопи лівої ноги.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, провела опитування учасників акції. Причина інциденту встановлюється.

Як повідомлялося, 10 жовтня близько о пів на другу ночі в місті Роздільна Одеської області 21-річний водій автомобіля, інспектор ДПС скоїв наїзд на пішоходів, які поверталися з весілля. У результаті ДТП загинув 55-річний чоловік і 36-річна жінка. Третій пішохід, хлопчик 2008 р.н., був госпіталізований з черепно-мозковою травмою.

ForUm

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі джип збив даішника (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути