Ексклюзиви
понеділок, 11 жовтня 2010 13:15

Даішник, який збив на смерть 2 пішоходів, був п'яний

Даішник, який збив на смерть 2 пішоходів, був п'яний
Колишній інспектор ДПС, під колесами автомобіля якого загинули два пішоходи в місті Роздільна Одеської області, був у стані алкогольного сп'яніння.

Це стало відомо в ході з'ясування обставин трагедії. Перевірку особисто контролює міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов, повідомив департамент зв'язків з громадськістю МВС України в понеділок.

Як виявив черговий лікар районної лікарні, в крові 21-річного водія було 0,8 проміле алкоголю при допустимій нормі 0,2 проміле, наголошується в повідомленні.

Крім того, в результаті перевірки стало відомо, що водій, під колесами автомобіля якого загинули люди, працював в органах внутрішніх справ трохи більше року - з 9 серпня 2009 р.

У серпні 2010 р. він отримав догану по службі, а 7 жовтня його попередили про неповну невідповідність займаній посаді. Після цього інспектор подав рапорт на звільнення і у зв'язку з цим службове посвідчення в нього було вилучено, повідомив департамент МВС України в понеділок.

Водія, який скоїв ДТП, затримано.

"Вважаю, що відповідальність для співробітників міліції, які порушили закон, повинна бути вища, ніж для інших громадян ... Співробітник міліції, який сідає за кермо випивши навіть незначну дозу алкоголю, на мою думку, злочинець", - підкреслив глава МВС.

10 жовтня близько о пів на другу ночі в місті Роздільна Одеської області 21-річний водій автомобіля, інспектор ДПС скоїв наїзд на пішоходів, які поверталися з весілля. У результаті ДТП загинув 55-річний чоловік і 36-річна жінка. Третій пішохід, хлопчик 2008 р.н., був госпіталізований з черепно-мозковою травмою.

У неділю відділ зв'язків з громадськістю МВС України в Одеській області повідомив, що ДТП сталося, "в темний час доби, при обмеженій видимості в умовах сильної зливи". "Як з'ясувалося, пішоходи поверталися з весілля. Вони порушили правила дорожнього руху, рухалися в попутному напрямку в темному одязі по середині проїжджої частини дороги", - наголошувалося в повідомленні.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Даішник, який збив на смерть 2 пішоходів, був п'яний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути