неділя, 10 жовтня 2010 17:48

На Одещині "даішник" на смерть збив двох людей

На Одещині "даішник" на смерть збив двох людей
В Одеській області автомобіль під управлінням інспектора ДПС у нічний час збив пішоходів, які йшли по середині проїжджої частини. Від отриманих травм загинули 55-річний чоловік і 36-річна жінка, 2-річна дитина госпіталізована.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю МВС України в Одеській області, 10 жовтня близько пів на другу ночі в місті Роздільна 21-річний водій автомобіля, інспектор ДПС, "в темний час доби, при обмеженій видимості в умовах сильної зливи, рухався у бік залізничного переїзду і здійснив наїзд на пішоходів ".

"Як з'ясувалося, пішоходи поверталися з весілля. Вони порушили правила дорожнього руху, рухалися в попутному напрямку в темному одязі по середині проїжджої частини дороги", - наголошується в повідомленні.

У результаті ДТП чоловік і жінка від отриманих травм загинули на місці події, 2-річна дитина з черепно-мозковою травмою доставлена в центральну районну лікарню Роздільної.

Автомобіль поставлений на майданчик тимчасового зберігання.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину за порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами.

Проводиться розслідування обставин події.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «На Одещині "даішник" на смерть збив двох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути