Ексклюзиви
понеділок, 04 жовтня 2010 14:19

Київські даішники потрапили у загадкове ДТП (ФОТО)
10

Вчора ввечері у Києві, біля Печерського мосту, водії, що проїжджали повз, і випадкові перехожі стали свідками цікавої картини - поблизу розбитої патрульної "дев"ятки" стояло ще з десяток автомобілів ДАІ, а навколо них ходили даішники.

На запитання представника AutoVisio про події, майже всі присутні на місці аварії даішники відповідали неохоче - мовляв, нічого не знаємо, самі щойно приїхали. Однак, пізніше в полі зору з"явився підполковник, який всупереч своїй ввічливості, нічого не розповів, порадивши за подробицями звернутися до міської ДАІ або до служби довіри. Була спроба відшукати водія Chevrolet Evanda, але чи то його ретельно ховали від преси, чи то він сам "зник" до з"ясування обставин.

Як сталося ДТП, з"ясувати так і не вдалося, але по фотографіях можна спробувати відтворити аварію. Звернемо увагу на пошкоджені місця автомобілів та їх розташування після зіткнення: у Chevrolet - ліва сторона, у ВАЗ - права. Це свідчить про те, що швидше за все патрульна машина рухалася по зустрічній смузі, а водій Chevrolet Evanda намагався розвернутися. Треба зазначити, що розрив там є і він нічого не порушував. Звичайно, визначити винуватця має слідство.

За словами одного з присутніх на місці аварії даішників, в цьому ДТП ніхто серйозно не постраждав. Хоча, якщо подивитися на розбите лобове скло ВАЗу, виникає питання, чи користувалися даішники паском безпеки.

Зазначимо також, що, за інформацією ДДАІ МВС України, 2 жовтня близько 13-ї години на 27 км автодороги Чернігів - Сеньківка водій автомобіля "FORD SIERRA" не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з вантажним автомобілем "VOLVO".

Внаслідок ДТП в автомобілі "FORD" загинуло двоє молодих людей 20-ти і 25-ти років. А 24-річного пасажира легковика у важкому стані доставлено до Центральної районної лікарні. Встановлено, що всі три особи, які знаходилися в автомобілі "FORD", - співробітники столичної Державтоінспекції. По факту ДТП розпочато слідство.

Нагадаємо, нещодавно в Одесі автомобіль даїшників врізався у "Дачіа логан" з нареченою.

Зараз ви читаєте новину «Київські даішники потрапили у загадкове ДТП (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути