Ексклюзиви
четвер, 30 вересня 2010 14:47

Могильов каже, що правильно використовує благодійні кошти

Могильов каже, що правильно використовує благодійні кошти

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов виявив невідповідність між заявою Рахункової палати про порушення в системі МВС більш ніж на 15 млн. грн. і погіршенням ситуації з використання благодійних коштів. Про це повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

Могильов наголосив, що аудит фінансової діяльності МВС Рахункова палата проводила за 2008-2009 роки та перше півріччя 2010 року без розбивки на періоди.

"Тому, звідки взявся висновок про погіршення ситуації або поліпшення - це відомо одному Богові", - сказав він.

Також міністр зазначив, що в заяві йде мова про різні торжества, банкети та конкурси, у той час як у звіті Рахункової палати таких даних немає.

Він повідомив, що звернувся з листом до голови Рахункової палати Валентина Симоненка, "щоб всі ці інсинуації припинити". Міністр також просить у своєму листі повідомити його про те, які факти послужили підставою для висновку Рахункової палати про погіршення ситуації з використанням благодійної допомоги у першому півріччі 2010 року, а також про факти використання цих коштів для проведення банкетів та інших урочистостей.

Нагадаємо, 28 вересня Рахункова палата розповсюдила заяву, в якій звинуватила МВС у неефективній витраті коштів благодійників.

"Система благодійної допомоги правоохоронних органів - це зґвалтування наших законів. Через недофінансування правоохоронних органів наша держава практично сама виступає ініціатором і провокатором такої ситуації. МВС "споживає" стільки державних коштів, скільки разом всі соціальні галузі - освіта, культура, медицина, наука", - заявив глава РП Валентин Симоненко.

Нагадаємо, раніше народний депутат Геннадій Москаль (НУ-НС) обурився з приводу того, що Управління ДАІ Головного управління МВС в Київській області купило автомобіль Cadillac Escalade за ціною близько 1 млн. грн. За інформацією парламентарія, цим автомобілем користується міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.

Зараз ви читаєте новину «Могильов каже, що правильно використовує благодійні кошти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути