Ексклюзиви
четвер, 30 вересня 2010 18:15

Авто даїшників влетіло у "Дачія Логан" з нареченою

Автомобіль Державтоінспекції "деу" врізався у "Дачія Логан" близько півночі минулої п"ятниці в Одесі. Свідки аварії кажуть, що в останній машині було четверо людей. Серед них — жінка у весільній сукні. Її забрала "швидка".

— Гаишники на большой скорости ехали по проспекту Добровольского в сторону улицы Паустовского, — розповідає очевидець Руслан, 28 років. — Миготіли сигнальні вогні. "дача" їхала по Бочарова від Дніпропетровської дороги. Перехрестя переїжджала на дозвільні вогні світлофора. Коли закінчувала маневр, даїшники врізались їй у ліві задні дверцята з боку водія. Машину розвернуло і кинуло на стовп. Капот авто був прикрашений весільними стрічками, кільця під час удару відлетіли й лежали поряд. На задньому сидінні побачив молоду в весільній сукні й фаті. Вона не виходила. Перед "део" повністю пом"явся.

Даїшники довго розмовляли з потерпілими, зі слів Руслана. Приїхали таксисти, бо "дачія" таксувала.

— Коли вони проходили повз мене, то один сказав: "Гаишники предлагают замять", — продовжує Руслан. — Приїхали дві "швидкі". Молоду переклали на ноші й віднесли в машину. Лікарів даїшники теж відводили в бік на розмову. Я стояв дві години. За той час ДТП не оформляли.

Даїшники навіть не спробували гальмувати

Начальник обласного ДАІ Олександр Якимович заперечує, що в авто була наречена. Пояснив, що на вул. Паустовського сталася пожежа. Інспектори їхали туди, щоб відвести рух автомобілів, аби рятувальники могли працювати.

— Водій "дачії" не дав перевагу в русі патрульному автомобілю, який рухався із включеними спецсигналами. Це порушення, — каже Якимович. — Є його свідчення, що в салоні пасажирів не було. Ніхто не постраждав.

На вул. Бочарова стоїть загорожа, далі — кіоски.

— Ще якийсь хлам навалено на узбіччі, — Руслан показує рукою в бік перехрестя. — Кут обзору не дозволяє побачити, що з-за рогу їде авто. Водій "дачії" ніяк не міг зреагувати. А найголовніше правило — все зробити, але уникнути зіткнення. Даїшники ж навіть не спробували гальмувати.

Зараз ви читаєте новину «Авто даїшників влетіло у "Дачія Логан" з нареченою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути