вівторок, 08 лютого 2011 00:45

Водій врізався у поставлений даїшниками причеп

На Миколаївщині, тікаючи від працівників Державтоінспекції, загинув водій. Він розбився об причеп КамАЗу. Ним інспектори перегородили дорогу.

У суботу близько 18.00 41-річний чоловік за кермом мікроавтобуса "Форд транзит" на розі вул. Інгульська та Херсонське шосе у Миколаєві зіткнувся із припаркованою біля тротуару "таврією". В легковику сидів пасажир, який отримав струс головного мозку.

Водій мікроавтобуса поїхав далі, не зупиняючись. Його помітив інспектор, що проїжджав неподалік на приватному авто. Повідомив колег про аварію і почав переслідувати порушника. "Форд" помчав у напрямку Одеси. Щоб відірватися від погоні, проїжджав перехрестя на червоне світло.

За містом на 119-му км дороги Одеса—Мелітополь—Новоазовськ неподалік села Половинки мікроавтобус зупинили працівники Коблевської роти Державної патрульної служби. Вийти з машини водій відмовився, розвернув "форд" і поїхав назад у Миколаїв. Даїшники переслідували, через гучномовець наказували зупинитися. Утікач спробував зіштовхнути патрульну машину в кювет.

Тоді інспектори вирішили заблокувати дорогу. На 127-му км проїзну частину перегородили вантажівкою із причепом. Для проїзду залишили смугу завширшки 3 м. Траса у цьому місці освітлена ліхтарями. За 300 м попереду поставили патрульну машину з увімкненими проблисковими маячками. Проте шофер об'їхав її і на високій швидкості врізався у причеп.

— Одразу зробили експертизу тіла загиблого водія. З'ясували, що він був у стані сильного алкогольного сп'яніння, — розповідають в обласному ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «Водій врізався у поставлений даїшниками причеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути