Ексклюзиви
вівторок, 05 лютого 2013 16:30

У секс-скандалі з американським сенатором виявилася замішана українка

У секс-скандалі з американським сенатором виявилася замішана українка
Сенатор Боб Менендес. Фото: wikidigger.ru

59-річний сенатор США Боб Менендес у своїх любовних уподобаннях, мабуть, не обмежується лише домініканками, одна з яких напередодні (1 лютого) розповіла про надання політику ескорт-послуг. Серед передбачуваних "подруг" сенатора, який вже не раз опинявся в центрі секс-скандалів, газета The Miami Gerald вирахувала українку Світлану Бучик.

Виданню стало відомо ім'я українки, яка раніше згадувалася лише як Світлана Б. Про дівчину писав якийсь Пітер Вільямс, який у червні 2012 року направив журналістці ABC News Ронде Шварц листа з викриттями любовних пригод Боба Менендеса і спонсора його кампанії доктора Селомона Мелджена. "Ця дівчина брала активну участь у розвагах доктора і сенатора. Вона літала з ними на літаку, плавала на яхті, ходила додому до Мелджена", - писав джерело.

Сама Бучик у телефонній розмові з The Miami Gerald підтвердила факт "співпраці" з доктором Мелдженом, однак її характер пояснити відмовилася. У відповідь на запитання про сексуальні звинувачення на адресу Мелджена, вона встала на його захист. "Він чудова людина. Він завжди був зі своєю родиною. До мене ставився добре, він дуже щедрий, ніколи не скупився на гроші", - сказала Бучик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джон Траволта зізнався в домаганнях до чоловіка

Журналістам Breitbart вдалося знайти фотографії українки в соцмережі Flickr, на одній з яких дівчина стоїть на тлі приватного літака, дуже схожого на борт, що належить Мелджену. Треба зазначити, що в листопаді минулого року в ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що Менендес нібито користувався літаком доктора Мелджена для польотів у Домініканську Республіку на зустрічі з повіями. У зв'язку з цим ФБР провело обшуки в офісі Мелджена у Флориді, також власне розслідування почав комітет Сенату з етики.

Фотографія, коментар до якої такий: "На шляху додому! Ура", була опублікована Бучик 9 травня 2012 року, якраз тоді, коли Пітер Вільямс у своїх листах викрив сенатора в непристойній поведінці, міркує Breitbart. Зв'язок Бучик з Менендесом і Мелдженом тривав кілька років. Так, редакції вдалося заволодіти документом від 2009 року, згідно з яким Бучик, перебуваючи в Барселоні, відправляла собі посилку до США. При цьому адреса, вказану на посилці, збігалася з адресою клініки Мелджена у Флориді. За інформацією Breitbart, Бучик, у якої є свій власний сайт з фото та відео, зараз живе в Нью-Йорку і працює актрисою і моделлю.

Як зазначається в профілі Бучик на кінопорталі IMDb, у 15 років вона зі своїми батьками і двома братами переїхала з України в Іспанію. Пізніше вона перебралася до Нью-Йорка, де закінчила Інститут театру і кіно Лі Страсберга. Дівчина володіє п'ятьма мовами: українською, російською, каталанською, іспанською та англійською.

Ім'я Менендеса, який нещодавно очолив сенатський комітет з міжнародних справ, не раз спливало в пресі у зв'язку з імовірними сексуальними пригодами. Останнє з повідомлень було опубліковано в ЗМІ минулого тижня. Молода домініканська жінка, що відмовилася називати своє ім'я, розповіла про вечірки за участю Мелджена і Менендеса в Домінікані, в ході яких друзі користувалися ескорт-послугами.

Зараз ви читаєте новину «У секс-скандалі з американським сенатором виявилася замішана українка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути