середа, 14 листопада 2012 10:35

У США екс-директор ЦРУ вляпався у секс-скандал

У США екс-директор ЦРУ вляпався у секс-скандал
Девід Петреус і Пола Бродуелл - коханці. Фото: Global Look Press

У США стрімкими темпами розвивається секс-скандал за участю колишнього директора ЦРУ Девіда Петреуса і його наступника на посту командувача контингентом НАТО і Міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані Джона Аллена. У пресі спливають все нові, часом химерні, подробиці особистого життя двох генералів.

Так, за даними The Washington Post, примхливий Петреус в період свого керівництва американською розвідкою віддав наказ обслуговуючому персоналу щовечора ставити біля його ліжка тарілку з нарізаним ананасом. Генерала також в обов'язковому порядку повинен був супроводжувати підлеглий під час його регулярних ранкових пробіжок.

У свою чергу про Аллена стало відомо, що він листувався електронною поштою з подругою Петреуса в досить фривольному стилі. Джерела Fox News повідомили, що 37-річна Джилл Келлі і американський командувач в Афганістані обмінювалися повідомленнями, які дуже нагадують "секс по телефону". Нагадаємо, що саме з повідомлення Келлі на адресу ФБР про те, що вона отримує загрозливі листи від коханки Петреуса Поли Бродуелл, почалося розслідування, яке вже призвело до відставки глави ЦРУ і поставило під удар Джона Аллена.

Крім того, обидва генерала, як з'ясувалося, втручалися в судові процеси з чоловіком сестри-близнючки Джилл Келлі - Наталі Кавам - з приводу опіки над їхніми дітьми, виступаючи на її боці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принцу Гаррі запропонували 10 мільйонів за зйомки в порно

За відомостями ABC News, Аллен познайомився з Наталі Кавам, коли займав посаду заступника командувача Центрального командування США в місті Тампа, де вони разом брали участь у благодійній акції. Петреус, у свою чергу, повідомив, що спочатку познайомився з Келлі, а потім вона звела його зі своєю сестрою. З тих пір близнючки оберталися в колі високопоставлених військових і співробітників розвідки і охоче отримували від них заступництво в своїх справах.

За словами знайомих сестер, вони вели марнотратний спосіб життя і обидві накопичили мільйонні борги. За деякими відомостями, світські левиці вміло користувалися своїми зв'язками. Зокрема, Джилл Келлі стала "почесним послом" сил коаліції в Афганістані і отримала звання почесного генконсула Південної Кореї.

Світська левиця і її чоловік Скотт стали близькими друзями родини Петреус і разом проводили свята, приміром, минулого року вони дружною компанією відзначили Різдво. Розслідування зв'язків двійнят, а також роману генерала Петреуса з Полою Бродуелл триває. Поки незрозуміло, чим воно закінчиться для генерала Аллена.

Зараз ви читаєте новину «У США екс-директор ЦРУ вляпався у секс-скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути