неділя, 11 листопада 2012 00:24

У секс пригодах Берлусконі брали участь 33 повії

У секс пригодах Берлусконі брали участь 33 повії
Фото: fantasiya.net

Три молоді жінки дали свідчення в суді Мілана, де розбирають секс-скандал за участю Сільвіо Берлісконі. За словами жінок, вони регулярно отримували гроші від колишнього прем'єр-міністра Італії в обмін на надання інтимних послуг. Разом з тим вони категорично проти, щоб їх називали повіями.

Прокурори кажуть, що Берлусконі нібито займався сексом з 33 повіями на своїй віллі Аркоре в північній Італії протягом декількох місяців. Каріма Ель Махруг, відома як Рубі, говорить, що отримувала від Берлусконі за танець живота 2 тис. євро. Інші отримували банківські перекази у розмірі 2500 євро.

Ведуча телепрограми на каналі Берлусконі Еліза Тоті повідомила в суді, що політик перераховував їй 2500 євро кожен місяць в якості матеріальної допомоги. Крім того, він оплатив їй перший внесок за іпотечним кредитом.

Нагадаємо, колишній прем'єр звинувачується в інтимних зв'язках з неповнолітніми повіями, зокрема з марроканкой на прізвисько Рубі (справжнє ім'я - Каріма ель-Махруг). Сільвіо Берлусконі звинувачують у користуванні послугами неповнолітньої Рубі (на той момент їй було 17), яка нелегально знаходилася на території Італії в 2010 році, а також у тому, що він сприяв незаконному звільненню Рубі від кримінального переслідування після того, як її викрили в крадіжці 3 тис. євро. Все це випливає з свідчень марроканки. У разі, якщо провину Берлусконі буде доведено, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Крім цього, в жовтні Сільвіо Берлусконі був засуджений до чотирьох років у скандальній справі про фінансові махінації в медіагрупі Mediaset. Однак, як стало відомо через декілька годин після оголошення вердикту, згідно з законом про помилування від 2006 року, тюремний термін буде скорочений до одного року.

Зараз ви читаєте новину «У секс пригодах Берлусконі брали участь 33 повії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути