неділя, 26 серпня 2012 23:31

Принцу Гаррі запропонували 10 мільйонів за зйомки в порно

Принцу Гаррі запропонували 10 мільйонів за зйомки в порно
Фото: shans-online.com

Навколо "голих" фотографій британського принца вибухнув скандал

Принцові Уельському Гаррі запропонували 10 мільйонів доларів за зйомки в порнофільмі, повідомляє в суботу, 25 серпня, портал TMZ.com. Пропозицію принцу зробив засновник компанії Vivid Entertainment - найбільшого в США виробника відеоматеріалів порнографічного характеру.

"Нас здивували і порадували ваші недавні витівки в Лас-Вегасі. На жаль, те, що відбувається у Вегасі, не завжди там залишається", - написав принцу Гаррі глава кіностудії Стів Хірш (лист є в розпорядженні TMZ). У зв'язку з цим Хірш зазначив, що в даний час Vivid Entertaiment вважає кандидатуру Гаррі найбільш придатною для зйомок в такому жанрі, як порно за участю знаменитості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принцу Гаррі запропонували стати стриптизером

"Ми б хотіли запропонувати вам можливість дійсно стати 'самим кльовим' принцом всіх часів, знявшись в забавному, сексуальному, високобюджетному фільмі для дорослих під назвою 'Неприємність з Гаррі' (The Trouble with Harry)", - йдеться в листі.

Принцу Гаррі надається право самому вибрати місце зйомок. Vivid Entertainment, в свою чергу, надасть красивих дівчат. Що стосується сцен сексу, то вони, за словами Хірша, будуть виглядати гідними королівської особи.

Пропозиція знятися в порно Гаррі отримав у зв'язку з недавньою публікацією ряду фотографій з приватної вечірки в Лас-Вегасі, на яких принц був зображений в голим. Як стверджували ЗМІ, Гаррі залишився голим у ході гри в більярд на роздягання, після чого один з відвідувачів (або відвідувачок) вечірки сфотографував принца на мобільний телефон. Згодом королівська сім'я визнала справжність фотографій з Гаррі і попросила британські ЗМІ утриматися від їх публікації.

Зараз ви читаєте новину «Принцу Гаррі запропонували 10 мільйонів за зйомки в порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути