пʼятниця, 13 квітня 2012 09:53

Принц Гаррі закохався у відому співачку
5

За дівчиною тепер слідкують папараці
Моллі та принц Гаррі познайомилися кілька років тому на Кубку Asprey World Class з поло
Моллі та принц Гаррі познайомилися кілька років тому на Кубку Asprey World Class з поло

Принц Гаррі зустрічається з популярною співачкою Моллі Кінг. Проте закохані воліють не афішувати свої стосунки.

Зараз папараці буквально переслідують 24-річну співачку. Нещодавно дівчину зняли з подругою в той момент, коли вони здійснювали покупки. Причому багато світських хронікерів відзначили синій топ артистки, а, як відомо, синій є кольором королівської сім'ї. Сама Моллі воліє не коментувати інформацію про те, що у неї роман з принцом Гаррі. Однак деякі видання посилаються на друзів пари і заявляють, що "ці двоє по вуха закохані одне в одного".

Нагадаємо, Моллі Кінг і принц Гаррі познайомилися кілька років тому на Кубку Asprey World Class з поло. Принц грає в цю королівську гру, а Моллі була в групі підтримки і вболівала за улюблену команду. Останнім часом пару разом бачили на вечірках у нічних клубах Лондона. За словами їхніх спільних друзів, Моллі і Гаррі намагалися зберегти свій роман в таємниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі шукає собі дружину

Однак у закоханих нічого не вийшло. Їх примітили в клубі "Bunga Bunga" минулого тижня. До третьої ранку Моллі Кінг і принц Гаррі співали в караоке, після чого окремо вирушили додому. Але цього вистачило, щоб світські хронікери тут же "прошерстили" всі подробиці особистого життя Моллі. Вони з'ясували, що в лютому співачка розійшлась зі своїм бойфрендом моделлю Девідом Ганді.

До речі, принц Гаррі в даний час теж цілком вільний. Він розірвав стосунки з Челсі Дейві, яка вважалася його нареченою протягом декількох років. Між тим злі язики відзначили дивовижну схожість його колишньої дівчини і Моллі Кінг.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Принц Гаррі допоміг супернику прийти до тями після падіння з коня

Сам же принц Гаррі, схоже, досить песимістично ставиться до можливості знайти щасливе кохання. В нещодавньому інтерв'ю каналу CBS він поскаржився: "Подивіться на мене, мені вже 27 років. Я вже шукаю не ту, що підійшла б на роль дружини, а ту, яка готова була б взяти на себе всі обов'язки".

Моллі є однією з п'яти учасниць гурту The Saturdays.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі закохався у відому співачку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути