понеділок, 19 грудня 2011 09:25

Принца Гаррі допитали у справі про пограбування

Принц Гаррі був допитаний поліцією у справі про вуличне пограбування, пише The Daily Mail.

Жертвою пограбування став шкільний друг принців Гаррі та Вільяма 28-річний Томас ван Штраубензее (Thomas van Straubenzee). Під час вечірньої прогулянки по одному з південних районів Лондона невідомі відібрали в нього мобільний телефон BlackBerry.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Принц Гаррі розважається на вечірках

Під час пограбування потерпілий як раз розмовляв по телефону з принцом Гаррі. Зрозумівши з того, як несподівано перервалась розмова, що у Штраубензее неприємності, принц у супроводі офіцера королівської охорони відправився на пошуки друга. Об'їхавши кілька разів вулиці району, Гаррі зрештою відправився в найближчу поліцейську дільницю, де і виявив потерпілого.

Штраубензее в цей момент якраз писав заяву про інцидент, і принцу, який чув пограбування по телефону, довелося дати показання в якості свідка.

"Вперше в історії член королівської сім'ї приходить до дільниці, щоб повідомити про злочин", - відзначили в поліції.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Принц Гаррі впав у басейн нічного клубу

Правоохоронні органи запевнили журналістів The Daily Mail, що поставилися до заяви потерпілого з усією серйозністю, як і до всіх повідомлень про пограбування. Підозрюваного у справі про пограбування було затримано 1 грудня і відпущено під заставу.

Зараз ви читаєте новину «Принца Гаррі допитали у справі про пограбування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути