вівторок, 30 серпня 2011 17:51

Принц Гаррі впав у басейн нічного клубу
6

На минулих вихідних принц Гаррі з розмахом відпочив у Хорватії.

У популярному нічному клубі Veneranda Гаррі продемонстрував всі свої навички "душі компанії". Хлопець танцював босоніж, плюхнувся в басейн, повний води, і взагалі відривався за разом з кількома приятелями по повній програмі.

Не обійшлося і без плейбойських витівок. Сьогодні більшість британських таблоїдів рясніє фотографіями, на яких принц позує в обнімку з дівчатами модельної зовнішності.

"Спочатку ніхто не зрозумів, хто він такий, - розповіла менеджер закладу Daily Mail. - Він випивав, танцював, сідав за столики до дівчат, намагаючись завести розмову. Але хорватські дівчата вели себе холодно і не цікавилися ним. Тоді він став більш наполегливий. А коли дівчата зрозуміли, хто перед ними, то одразу ж почали танцювати і фліртувати з Гаррі".

Не обійшлося без конфузу. Бармен виявився в не дуже зручному становищі, коли з'ясувалося, що у принца не вистачає грошей розплатитися за напої. Втім, це дрібниці - за Гаррі розплатився один з його охоронців.

"Принц став втіленням звичайних туристів з Британії, - єхидно зазначають американські видання. - П'яний, засмаглий і без готівки".

На початку жовтня молодший онук королеви Великої Британії Єлизавети II відправиться на військові бази ВПС США в штатах Каліфорнія і Арізона для вдосконалення управлінням бойовими вертольотами "Апач" і супутньою зброєю. Місцеві світські левиці сподіваються, що хлопець буде зайнятий не тільки навчанням і виділить трохи часу для відвідування світських заходів.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі впав у басейн нічного клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути