середа, 07 березня 2012 17:38

Принц Гаррі обігнав найшвидшу людину планети
5

Фото: dailymail.co.uk

Нарешті у Великій Британії знайшлася людина, яка може конкурувати з королем спринту Усейном Болтом, пише Daily Mail. Більш того, він буде в Лондоні під час Олімпіади-2012. Як звати цього сміливця? Принц Гаррі!

Його Королівська Високість змагався з володарем світового рекорду на стометрівці у столиці Ямайки Кінгстоні. Зараз принц Гаррі перебуває у карибському турне, яке присвячене діамантовому перебуванні королеви Єлизавети ІІ на престолі.

Спринтер і принц влаштували забіг на дистанції 30 метрів. Перед стартом Болт дав гостеві кілька порад. Варто відзначити, що спринтер робив все можливе, що не виграти. Зі значною перевагою першим фінішу дістався Гаррі, який бурхливо відсвяткував свою перемогу. І навіть зробив вигляд, що ушкодив ногу.

Болт, рятуючи свою репутацію, тут же викликав переможця на реванш.

"Він обдурив мене. Коли я сказав, що хотів би провести ще один забіг у Лондоні, Гаррі відповів мені, що буде зайнятий, - говорить Усейн. - Він — чудовий хлопець, дуже відкритий і щирий. У нього немає ніякої зірковості. Я думав нам буде важко спілкуватися, але ми гарно повеселилися. Це була велика честь і задоволення зустріти його. Крім того, я все ще найшвидша людина на планеті. Принцу ще треба багато працювати, щоб змагатись зі мною на рівних".

На прохання Гаррі бігун залишив свій автограф на фотографії скакового коня принца, якого той назвав Усейн Колт.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі обігнав найшвидшу людину планети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути