середа, 12 жовтня 2011 09:22

Принц Гаррі хоче повернути свою колишню дівчину

Принц Гаррі хоче повернути свою колишню дівчину

Принц Гаррі втомився від самотності. І потихеньку схиляється до думки, що стара подруга краще всіх нових. З чуток, престолонаслідник і його екс-приятелька Челсі Дейві вже обговорили можливість чергового возз'єднання.

Напередодні Гаррі прибув до США з метою участі у військових навчаннях. Перш ніж вирушити на стажування, хлопець заглянув на вечерю до Челсі.

Під час останнього етапу навчання 27-річний принц отримає бойові навички керування вертольотом з урахуванням тактичних вимог, що допоможе йому повернутися на фронт. На рубежі 2007 і 2008 років Гаррі провів кілька тижнів на службі в Афганістані і не раз заявляв про своє велике бажання повернутися в зону реальних бойових дій. Американська сторона вже заявила, що ставлення до принца буде таким же, як до інших курсантів, без поблажок. Джерело, близьке до Гаррі, розповіло, що принц радіє своїй участі в цій програмі.

Навчання в Америці будуть проходити протягом двох місяців. Але тим не менш пунктик про відновлення стосунків з Дейві, якій цього тижня виповниться 26 років, безумовно присутній в планах принца, зазначають британські таблоїди.

У п'ятницю ввечері хлопець приїхав до своєї колишньої. З такої нагоди дівчина приготувала вечерю, під час якої пара згадала минулі часи. І тоді ж Гаррі заявив Челсі, що хотів би повернути все назад.

"Гаррі каже, що Челсі - надзвичайна дівчина. І незважаючи на те що він зустрічався з іншими дівчатами, він все ще кохає її", - розповіли журналістам приятелі дівчини. У Челсі симпатія до принца теж не пройшла. До речі, ініціатором зустрічі виступила саме вона. "Гаррі залишався у Челсі до самого ранку. У неї безумовно залишилися почуття до нього, і вона розмірковує, чи не дати їхнім стосункам ще один шанс".

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі хоче повернути свою колишню дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути