понеділок, 12 вересня 2011 15:10

Принц Гаррі поклав око на Бар Рафаелі

Принц Гаррі поклав око на Бар Рафаелі

У найближчому номері британського журналу Now, який публікує захоплюючі історії про життя знаменитостей, буде розказано про нове захоплення холостого принца Гаррі. Судячи з анонсу даної публікації на сайті nowmagazine.co.uk, рудий нащадок британської королівської сім'ї поклав око на ізраїльську красуню Бар Рафаелі.

Детально про серцеві переживання принца Гаррі можна буде прочитати в журналі, який надійде у продаж 12 вересня. Поки ж з анонсу можна дізнатися, що 26-річний принц Гаррі, який нещодавно розійшовся з 25-річною красунею Флоренс Брюденелл-Брюс, зробив кілька спроб "підкотити" до Рафаелі і навіть доручав своїм помічникам "налагодити контакт" з ізраїльтянкою.

Редакція Now характеризує принца Гаррі, як молодого чоловіка, схибленого на вечірках. П'ять років принц Уельський був вірний своїй подружці Челсі Дейві, але два роки тому вони розійшлись. Потім Гаррі закрутив роман з Флоренс, яка кинула його кілька тижнів тому, дізнавшись, що він іноді все ще бачиться з Челсі.

І тоді, якщо вірити Now, принц Гаррі звернув особливу увагу на Бар Рафаелі, яка, як і Флоренс, є професійною моделлю, яка рекламує дамську білизну. "На жаль для нього, - пише редакція Now, - Бар його не особливо хоче".

Чого і кого хоче Бар, зрозуміти непросто. Розійшовшись навесні цього року з голлівудським актором Леонардо ДіКапріо, Рафаелі знайшла "надійну гавань" у будинку ізраїльського мільярдера Давида Фішера. Але цей роман був недовгим. Під час нещодавньої подорожі по північній Італії Бар вже супроводжував інший чоловік: якийсь Джованні Трончетті Провера. При цьому в своєму блозі Рафаелі нічого не пише про стосунки з Джованні, але регулярно публікує фотографії в компанії інших чоловіків, розсипаючи компліменти на їхню адресу.

Чутка про таємну пристрасть принца Гаррі ізраїльтянка поки не коментує. Але в п'ятничному номері ізраїльської газети "Маарів" цю історію переказали, супроводивши знімками Бар і Гаррі, принца Уельського.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі поклав око на Бар Рафаелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути