Ексклюзиви
вівторок, 05 червня 2012 09:38

Джон Траволта зізнався в домаганнях до чоловіка

Джон Траволта зізнався в домаганнях до чоловіка
Актор вирішив задовольнити судовий позов Фото: news.nur.kz

Відомий голлівудський актор Джон Траволта, якого звинуватили в домаганнях троє чоловіків-масажистів, несподівано вирішив задовольнити судовий позов одного з них, тим самим визнавши свою провину.

Скандал із сексуальними домаганнями навколо голлівудської знаменитості Джона Траволти несподівано розгорівся з новою силою, та такий, що громадськість просто в шоці. Справа в тому, що актор раптом вирішив задовольнити вимоги одного з масажистів, які звинувачували Траволту в домаганнях.

Нагадаємо, гей-скандал навколо Джона Траволти виник нещодавно. Нібито постраждалий від домагань голлівудського актора, який представився Джоном До, стверджував, що 16 січня 2012 робив масаж Джону Траволті в готелі в Беверлі-Хіллз, де і зазнав домагань актора. Незабаром до першого масажиста "підтягнувся" другий із заявою, що став жертвою домагань голлівудського актора 26 січня цього року в одному з готелів Атланти. Обидва масажиста мовчали про те, що трапилося через острах, що їм не повірять.

Але незабаром вони відмовилися від свого адвоката Окорі Окорочі та позовів. Другий масажист, який звинуватив Траволту в сексуальному домаганні, звільнив свого адвоката і відмовився від позову. У результаті справу проти знаменитості закрили. Перший масажист відмовився від послуг Окорочі і свого позову ще раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джон Траволта намагався зайнятися оральним сексом зі своїм другом

Однак цього разу йдеться про третього масажиста. І ось тут вже з шокуючою заявою виступив адвокат Джона Траволти. "Ми хочемо врегулювати скандал дуже швидко і тихо. Ми хочемо зам'яти скандал. Все вже вирішено. Ім'я Джона не буде згадуватися в угодах, справі надана повна конфіденційність", - заявив Марті Сінгер. Щоправда, про яку конфіденційності може йтися, коли представник знаменитості виступив з такою гучною заявою, незрозуміло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джона Траволту звинувачують у домаганні до чоловіків

Численні шанувальники артиста просто в шоці. Актор Джон Траволта завжди створював враження зразкового сім'янина. Він давно і щасливо одружений з актрисою Келлі Престон. У подружжя було двоє дітей, але один з них, Джетт, помер три роки тому, після чого Престон народила ще одного хлопчика, Бенджаміна, а потім стверджувала, що хоче народити ще, незважаючи на свої майже 50 років. Як тепер вона відреагувала на одкровення чоловіка, поки невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Джон Траволта зізнався в домаганнях до чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути