Ексклюзиви
пʼятниця, 18 травня 2012 10:15

Джон Траволта намагався зайнятися оральним сексом зі своїм другом

Джон Траволта намагався зайнятися оральним сексом зі своїм другом
За словами знайомої актора, його шлюб з Келлі Престон - фікція Фото: tatar-inform.ru

Гей-скандал навколо голлівудського актора Джона Траволти триває. Колишня наречена одного артиста заявила, що той схиляв її нареченого до орального сексу, а шлюб Траволти взагалі фікція.

З сенсаційною заявою виступила колишня наречена партнера Траволти по фільму "Бріолін" Джеффа Коневея Вікі Лізі. Дамочка розповіла, що після виходу картини на екран у 1978 році Траволта і Коневей стали близькими друзями. Проте їхня дружба закінчилася на початку 90-х років після того, як Джон несподівано став домагатися Джеффа. Нібито поки Джефф спав, Траволта спробував зайнятися з ним оральним сексом. Цей випадок настільки потряс Коневея, що відтоді він перестав спілкуватися з Траволтою.

Сам Коневей повідомив цю історію на той момент своїй нареченій Вікі Лізі в момент страшної депресії, яку він переживав після невдалої спроби самогубства, яку скоїв в 2006 році. До слова, Джефф Коневей помер в 2011 році від ускладнень після пневманіі. Між тим Вікі Лізі не зупинилася у своїх одкровеннях і заявила, що багаторічний шлюб Джона Траволти і Келлі Престон всього лише фікція. Нібито Келлі прекрасно знає, що її благовірний - гей, але нічого не робить з цього приводу, так як її і Траволту пов'язує якийсь контракт. "Джефф розповідав мені, що шлюб Престон і Траволти - просто угода. Коли вони йшли під вінець, то підписали контракт, хоча його подробиці мені невідомі", - повідомила Вікі Лізі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джона Траволту звинувачують у домаганні до чоловіків

А тим часом обидва масажиста, які звинуватили Джона Траволту в домаганнях і подали на нього заяву в суд, відмовилися від свого адвоката Окорі Окорочі та позовів. Другий масажист, який звинуватив відомого голлівудського актора Джона Траволту в сексуальному домаганні, звільнив свого адвоката і відмовився від позову, справу проти знаменитості закрито. Перший масажист відмовився від послуг Окорочі і свого позову в минулий вівторок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Джона Траволти до 50-ти років хоче народити ще раз

Нагадаємо, днями перший потерпілий, який представився Джоном До, стверджував, що 16 січня 2012 робив масаж Джону Траволті в готелі в Беверлі-Хіллз, де і зазнав домагань актора. Незабаром до першого масажиста "підтягнувся" другий із заявою, що став жертвою домагань голлівудського актора 26 січня цього року в одному з готелів Атланти. Обидва масажиста мовчали про те, що трапилося, через острах, що їм не повірять.

Зараз ви читаєте новину «Джон Траволта намагався зайнятися оральним сексом зі своїм другом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути