Ексклюзиви
четвер, 10 травня 2012 09:34

Джона Траволту звинувачують у домаганні до чоловіків

Джона Траволту звинувачують у домаганні до чоловіків
Масажисти вимагають $2 млн Фото: dujev.ru

Два масажиста звинуватили відомого 58-річного голлівудського актора Джона Траволту в сексуальних домаганнях і вимагають моральної компенсації в розмірі двох мільйонів доларів. Представники артиста все заперечують.

Перший потерпілий, який представився Джоном До, стверджує, що 16 січня 2012 робив масаж Джону Траволті в готелі в Беверлі-Хіллз. Нібито актор сам знайшов масажиста, чиї послуги коштують 200 доларів за сеанс, і приїхав за ним на власному автомобілі.

Спочатку, за повідомленням "жертви" Траволти, все йшло добре, проте через деякий час голлівудська знаменитість почав чіпати масажиста за інтимні місця і пропонувати зробити йому відповідний масаж. Джон До все зрозумів і відмовив зірці, на що Траволта страшно образився, заплатив масажисту подвійну суму і прогнав.

Обурений масажист подав позов до суду і вимагає моральної компенсації в розмірі двох мільйонів доларів. Піднявся скандал, масла в який підлив ще один потерпілий від "домагань" актора масажист. Він не назвав свого імені, однак також подав до суду. У заяві він повідомив, що став жертвою докучань голлівудського актора 26 січня цього року в одному з готелів Атланти.

Обидва масажиста мовчали про те, що трапилося через острах, що їм не повірять. Адвокат потерпілих повідомив, що до нього продовжують надходити звернення від інших можливих жертв домагань Траволти. "Пану Траволті вдавалося уникнути правосуддя, але я не боюся. Я готовий дати йому відсіч", - заявив представник позивачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Траволта зраджує дружині з чоловіками в гей-саунах

Між тим офіційний представник Джона Траволти адвокат Мартін Сінгер назвав всі звинувачення "безглуздими і смішними". "Наш клієнт буде повністю виправданий в суді з цих абсурдних і надуманих звинувачень", - цитує Сінгера BBC. Більш того, захист актора буде подавати зустрічний позов. Начебто в їхньому розпорядженні є докази, що Траволти 16 січня навіть не було в місті, де все, згідно з версією масажиста, і сталося.

Нагадаємо, Джон Траволта більше 20 років одружений з актрисою Келлі Престон, у них троє спільних дітей. Але раз у раз з'являлася інформація, яка вказує на нетрадиційну орієнтацію зірки Голлівуду: то папараці зловлять Траволту під час поцілунку з хлопцем на трапі літака, то світські хронікери згадають грішки зі зйомок "Лихоманки суботнього вечора".

Зараз ви читаєте новину «Джона Траволту звинувачують у домаганні до чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути