Ексклюзиви
середа, 16 травня 2012 09:59

Дружина Джона Траволти до 50-ти років хоче народити ще раз

Дружина Джона Траволти до 50-ти років хоче народити ще раз
Актриса Келлі Престон не боїться пізньої вагітності Фото: people.passion.ru

Адвокати актора Джона Траволти зараз розбираються з кількома масажистами, які звинувачують зірку в сексуальних домаганнях. Але дружину знаменитості, актрису Келлі Престон, це зовсім не турбує. Більш того, Келлі зараз у мріях. Дама подумує про ще одного спадкоємця.

У 2010 році у Джона і Келлі народився малюк Бенжамін. Як говорила актриса, хлопчина допоміг їй оговтатися після трагічної смерті старшого сина Джетта. Нагадаємо, 16-річний хлопець раптово помер у січні 2009 року під час сімейного відпочинку.

У жовтні Келлі відзначить свій 50-річний ювілей. У бесіді з телеведучою Амандою де Кадене актриса відверто зізналася, що з величезною радістю завагітніла б знову. Лякати пізніми пологами її не треба - вона і так прекрасно знає, що вагітність у жінок старше сорока років пов'язана з певним ризиком.

"Я завжди хотіла мати багато дітей, - сказала Престон. - І зараз я відчуваю, що змогла б народити ще одного малюка, але, можливо, доведеться бути дуже наполегливою. Я не боюся любити. Любити сильно. У цьому мені допомагають мої діти. Немає нічого, що зрівняється з дитячою любов'ю ... Це найчудовіша річ на світі".

Нагадаємо, зараз Келлі крім Бенжаміна виховує 12-річну дочку Еллу Блю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джона Траволту звинувачують у домаганні до чоловіків

На сьогоднішній день проти Траволти подано чотири позови. Актор звинувачується в розпусних діях і сексуальних домаганнях до представників чоловічої статі. Адвокат зірки категорично відкидає звинувачення, називаючи їх "абсурдними і сміховинним". Причому дві перші позовні заяви складені одним юристом, на якого Траволта, зі свого боку, також має намір подати в суд за "зловмисне судове переслідування".

Зараз ви читаєте новину «Дружина Джона Траволти до 50-ти років хоче народити ще раз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути