понеділок, 12 березня 2012 10:44

У Києві в шахті ліфта знайшли тіло підлітка, який зник кілька днів тому

У Києві в шахті ліфта знайшли тіло підлітка, який зник кілька днів тому

13-річного хлопчика, якого вчора було оголошено в розшук, знайшли мертвим у ліфтовій шахті недобудованого багатоповерхового будинку. Про це УНН повідомили у відділі зв'язків із громадськістю ГУМВС України в Києві, пише УНН.

Учора близько 17:00 до Печерського райуправління столичної міліції звернувся киянин із заявою про зникнення неповнолітнього сина. Батько повідомив, що його 13-річний син ще 9 березня опівдні пішов із дому і до теперішнього часу не повернувся. За цим фактом слідчим відділом Печерського РУ ГУМВС України в м.Києві одразу було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

На пошук дитини були терміново орієнтовано всі служби та наряди столичної міліції, які працюють у системі єдиної дислокації, їм були надані прикмети зниклого хлопчика. Загалом в оперативно-розшукових заходах були задіяні понад 700 осіб особового складу київського гарнізону міліції та військовослужбовців внутрішніх військ МВС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліфт здавив Ігорю Коземку грудну клітку

У процесі проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що 13-річний хлопчик 9 березня поїхав на зустріч із друзями у Печерський район столиці. Під час бесіди з підлітками міліціонери з'ясували, що того дня вони майже до 19:00 перебували на одному з дитячих майданчиків, після чого розійшлися по домівках.

Відпрацьовуючи інформацію, отриману від друзів зниклого, працівники міліції почали ретельно перевіряти територію, прилеглу до місця, де востаннє бачили підлітка. Під час огляду недобудованого багатоповерхового будинку по вул. Старонаводницькій у ліфтовій шахті правоохоронці виявили труп хлопчика зі слідами падіння з висоти.

Наразі за цим фактом проводиться подальша перевірка. Труп дитини направлено до судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Зараз ви читаєте новину «У Києві в шахті ліфта знайшли тіло підлітка, який зник кілька днів тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути